Scrisoare anuala 2021

mai 9, 2022

Dragilor,

Dupa ani de munca sustinuta, Kunden Broker a intrat in 2022 ca o companie mai puternica, concentrata pe imbunatatirea continua si durabila a pozitionarii sale strategice si a performantei sale financiare si operationale. Sunt foarte mandru de rezultatele pe care le-am obtinut in 2021 si de valoarea pe care voi,  colegii, ati creat-o pentru clientii nostri. Cel mai important de mentionat, evolutia Kunden Broker a fost modelata intr-un context extern instabil si imprevizibil, in continua schimbare.

Privind inapoi la 2021, echipa noastra a abordat cu succes cateva dintre imperativele noastre strategice. Tendinta actuala este clara si demonstreaza nevoia de a investi in digitalizare. Digitalizarea nu numai ca permite procese mai eficiente si mai putin risipitoare, dar este si baza pentru transformarea modelelor de afaceri de la liniar la circular. Aceasta transformare sta la baza unei noi etape care va fi extrem de durabila si va marca, de asemenea, tranzitia de la economia produselor la economia serviciilor. In ultimii ani, Kunden Broker a realizat o crestere profitabila, cladita pe o baza de excelenta a calitatii vanzarilor, excelenta operationala si perfectionarea abilitatilor. Desi mai sunt multe de facut, echipa noastra a demonstrat capacitatea de a indeplini prioritati complexe in orice conditii.

Primele nete pentru asigurari de viata subscrise (NPW) au crescut cu 4,75 procente in 2021, asigurari generale (NPW) a crescut cu 36,45 procente in 2021, inregistrand o crestere excelenta a liniilor Non-Auto. Per total, suntem extrem de mandri de aceste rezultate. Am facut multi pasi impreuna in calatoria noastra de a fi o companie de top, scena a fost pregatita pentru un 2022 de succes.

Nu exista scurtaturi spre excelenta. Excelenta necesita o strategie bine executata, cu pasi multipli si disciplinati de progres, pe o perioada de timp, si dorinta de adaptare la un mediu extern in continua schimbare. La Kunden Broker, ne straduim sa fim o companie bazata pe excelenta si orientata spre rezultate in tot ceea ce facem. Ne straduim sa obtinem excelenta si rezultate pozitive in demersurile noastre, in modul in care colegii nostri ne servesc clientii. In acelasi timp, ne angajam sa functionam cu transparenta si sa stabilim obiective realiste si realizabile.

Deci, voi incheia de unde am inceput, cu un sincer Multumesc. Increderea si loialitatea voastra fata de Kunden Broker ne-au ajutat sa construim o companie remarcabila, una al carei viitor nu a fost niciodata mai stralucitor!