Credite si garantii

Politele de garantie reprezinta o alternativa avantajoasa la celelalte solutii existente, fie din domeniul bancar (scrisori de garantie bancara), fie solutii alternative (retineri succesive, depunere de numerar, etc.). Avand la baza o analiza a principalilor indicatori financiari ai companiei tale, politele de garantie au ca principale avantaje faptul ca nu presupun existenta unor garantii reale sau imobilizarea unor sume de bani suplimentare (cash colateral) si nu intra in analiza gradului de indatorare al companiei. Implicit compania ta se va putea implica in acelasi timp in multiple contracte, care presupun constituirea unor astfel de solutii de garantare, conservand in paralel indicatorul privind gradul de indatorare.

De asemenea, politele de garantie pot fi emise si in forma conditionata, executarea acestora fiind posibila dupa demonstrarea culpei asiguratului. O astfel de solutie te protejeaza de eventuale cereri nefondate, abuzive sau eronate din partea beneficiarilor.

Deoarece colaboram cu asiguratorii care detin in portofoliu aceste linii de asigurare, avem capacitatea de a-ti oferi solutii personalizate, in functie de obligatiile contractuale asumate de companiile tale. Subscriem toate tipurile de garantii: participare la licitatie, retur avans, garantie de buna executie, garantie pentru perioada de mentenanta, garantii de buna plata.