Economii si investitii

Fiecare dintre noi are o dorinta, un tel, vrea sa realizeze ceva in viata si toti ne punem sperante in viitor. Unora, insa, ne este mai greu sa ni le indeplinim, deoarece putini sunt cei care stiu cum sa isi planifice corect calea spre succes. Tocmai de aceea, venim in sprijinul tau cu numeroase solutii de economisire si investitie care sa te ajute sa-ti realizezi diferite proiecte majore pe termen mediu si lung. Aceste produse de asigurare reprezinta o forma de acumulare flexibila de capital, pe care o poti adapta oricand nevoilor si dorintelor tale. Indiferent ca iti doresti sa achizitionezi o locuinta personala, sa iti deschizi o afacere, sa ai o resursa financiara suplimentara substantiala la retragerea din activitate, sa investesti in educatia copiilor sau sa ai o casa de vacanta, solutiile oferite de noi te pot ajuta.

Fie ca este vorba de o solutie de asigurare cu componenta investitionala, sau una cu beneficii garantate, aceasta reprezinta un instrument eficient de economisire pe termen mediu si lung, prin care sa iti dezvolti un comportament corect de economisire. Astfel, vei putea trece de la starea de dependenta financiara (consum mare, venituri care merg exclusiv catre cheltuieli, cresterea nivelului de indatorare), la cea de stabilitate (veniturile sunt completate de cele care vin din capitalul economisit/investit).

Economii pentru copii

Nimic nu este mai frumos in viata decat sa fi parinte. Iar ceea ce iti doresti este ca puiul tau sa aiba tot ce isi doreste pentru a se putea dezvolta si realiza. Pentru aceasta, iti revine responsabilitatea de a gestiona atat prezentul cat si viitorul sau. Dar stii ca odata cu trecerea anilor si cheltuielile de crestere si educare sunt tot mai mari. Astfel, decizia de a-i asigura viitorul financiar este primul pas pe care il poti face pentru copilul tau. Stii ca in prezent ii poti asigura sprijinul de care are nevoie, dar la fel de bine stii ca viitorul te poate surprinde in orice moment.

Noi, Kunden Broker, te ajutam sa economisesti bani pentru a-i oferi copilului tau un start bun in viata si, in acelasi timp, sa il protejezi. Fie ca este vorba de studiul in cadrul unei facultati prestigioase, care sa ii confere un avantaj in viitor, fie ca isi va dori o casa, o masina sau sa demareze o afacere, toate visele sale pot deveni realitate daca tu incepi chiar acum. Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba despre planificarea financiara a economiilor pentru copilul tau si cere ajutorul consultantilor nostri!

De ce sa economisesti bani incepand chiar de astazi?

Contribuind din timp la economiile copilului tau, acesta va putea beneficia de o suma de bani cu adevarat semnificativa atunci cand va incepe viata de tanar adult. De asemenea, cu cat incepi sa economisesti mai devreme cu atat poti ajunge la suma dorita cu un efort financiar mult mai mic, iar in tot acest timp familia ta va fi si protejata.

Cum functioneaza economisirea?

La finalul perioadei de economisire, copilul tau va dispune de o suma de bani, care in functie de profilul tau de risc si de randamentul fondului ales, poate genera la finalul perioadei un plus semnificativ comparativ cu suma depusa.

In ce consta protectia?

Pe toata durata contractului si tu ca parinte esti asigurat in cazul producerii unui eveniment nedorit (deces). Copilul tau va beneficia la finalul perioadei contractuale de suma de bani, care il va ajuta din punct de vedere financiar sa isi continue studiile.

De asemenea, in cazul in care copilul tau are nevoie de spitalizare sau de o interventie chirurgicala, ca urmare a unui accident, a unei imbolnaviri sau in situatia unei boli grave, asigurarea va acoperi cheltuielile medicale in limitele sumelor din contract. Exista si posibilitatea extinderii acestei protectii
cu adaugarea unor clauze suplimentare.

Vrei sa iti creezi corect un plan de economisire pentru viitorul copilului tau? Contacteaza-ne pe noi!