CAR si EAR

Aceste solutii de asigurare pentru constructii si montaj sunt produse modulare si ofera multiple posibilitati de structurare a acoperirilor. Chiar daca sunt incadrate in clasa produselor de tip “all risk”, poti sa adaugi peste 20 de clauze suplimentare pentru diferite sectiuni de acoperire. Unele dintre ele restrang acoperirea, alte o pot extinde.

Tinand cont de acest aspect si de specificul fiecarui santier in parte, noi iti oferim o solutie completa, ce presupune atat o informare corecta a ta si o analiza detaliata a cadrului cat si o pregatire pe masura din partea noastra. Astfel, iti oferim consultanta si suport in identificarea solutiilor potrivite, care sa fie functionale pentru fiecare situatie in parte.

Avem capacitatea de a identifica riscurile majore specifice fiecarei lucrari si de a prezenta solutii functionale, toate acestea la un cost corect. In functie de dorintele tale, putem lua in considerare chiar si variante care acopera pierderea de profit generata de intarzieri, daca aceasta pierdere este cauzata de riscuri asigurate de polita.