Kunden Broker si All in one learning, un parteneriat pe termen lung

august 24, 2021

Ne face o deosebita placere sa anuntam ca partenerul nostru, compania All in one learning, isi lanseaza oficial platforma de e-learning! Noul format al acestei platforme satisface toate exigentele educationale, atat a celor care doresc sa isi inceapa o cariera in domeniul distributiei de asigurari cat si a celor care sunt deja activi in acest domeniu si isi doresc sa se dezvolte continuu.

Datorita colaborarii cu o companie ce are o experienta de peste 10 ani in domeniul furnizarii de programe educationale in management și asigurari, fiind autorizata inca din 2010, avem sansa de a imbunatati accesul tuturor colaboratorilor nostri la informatie. Pe langa calitatea ridicata a materialelor puse la dispoziția cursanților, platforma este inovativ creata oferind o experienta online placuta, acces rapid la informatii si raspunsuri prompte la toate intrebarile legate de subiectele abordate.

Managerii, consultantii si viitorii consultanti ai companiei Kunden Broker vor avea acces pe platforma educationala, unde vor putea parcurge programele de pregatire initiala si continua, in urma carora vor primi adeverinte, respectiv certificate de atestare a creditelor de formare profesionala. Pe langa cursurile fundamentale ce pun bazele conceptelor din domeniul asigurarilor acestia vor putea alege si tematici specifice, cu ajutorul carora sa se specializeze fie pe anumite clase de asigurari/produse de asigurari sau chiar sa isi dezvolte abilitati manageriale si de coaching. Mai multe informatii referitoare la cursurile oferite regasiti si pe site-ul partenerului nostru: www.allinonelearning.ro.

Parteneriatul incheiat cu compania All in one learning urmareste cresterea nivelului de pregatire al expertilor nostri in domeniul asigurarilor. Prin aceasta colaborare dorim sa oferim tuturor posibilitatea de a acumula cat mai multe cunostinte profesionale, astfel incat specialistii in domeniu sa fie mereu pregatiti pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor lor.