Cariera ta ca Advisor de asigurari si pensii

Suntem motivati de succesul clientilor nostri. In fiecare interactiune si cu fiecare solutie, actionam in interesul lor – straduindu-ne sa le intelegem nevoile, respectandu-le perspectivele si depasindu-le asteptarile. Aducem solutii inovative si sfaturi de nivel inalt, depasindu-ne atat limitele afacerii cat si cele geografice si functionale. Lucram impreuna pentru a obtine succesul si pentru a crea valoare.

Deoarece clientii investesc in noi nu doar timpul si banii, ci si increderea lor, cautam sa le-o castigam in fiecare zi prin profesionalism, corectitudine si onestitate. Raspundem pentru actiunile si rezultatele noastre fata de organizatiile si de oamenii cu care interactionam (inclusiv clienti, actionari, regulatori si pentru fiecare dintre noi).

Ascultam si invatam unul de la celalalt. Sustinem si celebram diversitatea, adoptam o cultura incluziva si ne desfasuram activitatea cu deschidere si onestitate. Administram relatiile, atat cele din interiorul cat si din exteriorul companiei cu corectitudine, decenta si responsabilitate civica.

Ne straduim sa sustinem excelenta in tot ceea ce facem. De aceea ne luam angajamentul ca toti colegii nostri sa aiba posibilitatea de a se dezvolta atat profesional cat si personal. Pe de o parte avem responsabilitatea de a ne dezvolta expertiza, competentele si abilitatile profesionale, in timp ce compania investeste in instrumente si oportunitati care sa ne permita o dezvoltare continua.