Generali Asigurări

 

 

 

 

 

 

Generali Asigurări. Un nume cu o îndelungată tradiţie a serviciilor de calitate, tradiţie îmbogăţită zilnic, cu fiecare poliţă încheiată.

Ȋntotdeauna când alegi o companie de asigurare, e bine să ţii cont de istoria, renumele şi garanţiile pe care aceasta le aduce în parteneriatul cu tine. Astfel, te vei bucura de siguranţă, calitatea serviciilor şi în cele din urmă, de confortul că ai făcut cea mai potrivită alegere. Având în vedere aceste caracteristici, ne face deosebită plăcere să colaborăm alături de compania Kunden Broker în crearea şi dezvoltarea programelor exclusive de asigurare pentru persoanele din România.

Cu o istorie ce datează încă din 1831 şi eticheta de “unul dintre principalii furnizori de servicii financiare şi de asigurări din lume”, aducem siguranţă şi încredere celor peste 60 de milioane de clienţi.

Valorile care ne-au însoţit de la înfiinţare până în prezent sunt viziunea clară, un plan de afaceri ambiţios şi pe termen lung, dezvoltarea unei culturi de asigurări sănătoase, abilitatea de a face faţă schimbărilor şi gândirea strategică, indispensabilă în acest domeniu. Toate acestea se traduc prin înalta competenţă a serviciilor pe care le primeşti în calitate de client.

 

Grupul Generali în fapte şi cifre

→ Suntem al treilea mare asigurător din Europa şi unul din liderii sectorului de asigurări la nivel mondial.

→ Ȋn prezent, activitatea noastră acoperă 65 de ţări pe 5 continente, reunind 476 de subsidiare consolidate.

→ 84000 de angajaţi şi peste 270000 de consultanţi sunt gata în orice moment să răspundă oricărei solicitări.

→ 60 milioane de clienţi, 69 miliarde de Euro prime brute subscrise.

 

Generali în România

Ȋn România, istoria Generali este la fel de impresionantă ca şi în lume:

→ Ne-am început activitatea aici în anul 1835, odată cu înfiinţarea primei sucursale în cel mai mare oraş comercial al epocii, Brăila.

→ Perioada comunistă a însemnat şi pentru noi o întrerupere a activităţii în România, dar am revenit în 1993, oferind o gamă largă de asigurări generale.

→ Acordăm aceeaşi importanţă clienţilor noştri, fie ei persoane fizice sau juridice.

→ Te aşteptăm cu toate tipurile de asigurări şi consiliere de specialitate, în cele peste 90 de agenţii şi puncte de lucru din întreaga ţară!