Metropolitan Life Asigurari

 

 

 

 

 

 

 

 

Metropolitan Life Asigurari S.A. şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii) sunt lideri globali în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 50 de ţări.

Produsele ALL Life, ALL Invest, ALL Med oferite în exclusivitate de către partenerul nostru Kunden Broker, reprezintă o soluţie de asigurare flexibilă care – dimensionată corect – vă poate oferi o reală siguranţă financiară pentru viitorul dumneavoastră şi al celor dragi. Argumentele ce stau la baza opţiunii dumneavoastră pentru produsele de asigurare ALL Life, ALL Invest, ALL Med sunt reprezentate atât de beneficiile definitorii ale produsului, cât şi de rezultatele obţinute de Metropolitan Life Asigurari S.A. pe parcursul timpului.

 

Metropolitan Life Asigurari S.A. – experienţă globală, poziţionare strategică şi profitabilitate constantă

Beneficiind de expertiză globală şi de o prezenţă de peste 10 ani în România, Metropolitan Life Asigurari ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă. Profitabilitatea, recunoscută şi premiată de către piaţa de profil din România, indică stabilitatea, independenţa companiei, performanţa sa în administrarea activelor, capacitatea de a-şi respecta promisiunile asumate contractual şi o atentă eficientizare a costurilor. În 2010, beneficiile plătite clienţilor Metropolitan Life au însumat aproape 70 milioane lei.

 

Investiţii sigure pentru economisire garantată

Metropolitan Life Asigurari S.A. pune un accent deosebit pe siguranţa activelor administrate, investind prudent şi eficient în instrumente financiare cu risc minim pe termen îndelungat. Astfel, clienţii noştri beneficiază de expertiza globală a grupului din care face parte compania noastră şi se bucură de randamente adecvate pentru activele lor. Conform contractului, rezultatele investiţionale obţinute se reflectă şi în valoarea poliţei dumneavoastră.

 

 

Distincţii acordate pentru Metropolitan Life Asigurari S.A.

Piaţa asigurărilor a recunoscut permanent performanţa Metropolitan Life Asigurari S.A. și a acordat constant importante premii:

 

 

Dorim să vă asigurăm că, prin tot ceea ce întreprindem, suntem preocupaţi de a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră şi de a vă satisface la un nivel cât mai ridicat aşteptările şi exigenţele. Avem convingerea că acesta este doar începutul unei colaborări fructuoase de lungă durată.

 

Metropolitan Life Asigurări S.A. este autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor – Cod Unic: RA 001/10.04.2003, CUI: 12295479, Nr. Ordine în Registrul Comerţului: J40/9186/1999, Capital social subscris şi vărsat: 336.011.066 lei