Parteneri

Un factor foarte important în dezvoltarea și creșterea încrederii în produsele companiei Kunden Broker este colaborarea strânsă cu unele din cele mai importante societăți de asigurare din România. Metropolitan Life Asigurari S.A. , Generali România Asigurare Reasigurare S.A. și Omniasig Vienna Insurance Group S.A. reprezintă principalii furnizori ai pachetelor exclusive de asigurare.      
Metropolitan Life Asigurari S.A. și Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat (Alico Pensii) sunt lideri globali în asigurări, anuităţi şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 50 de ţări. Cu o prezență de peste 10 ani în România, Metropolitan Life Asigurari S.A. ocupă o poziție strategică în piața asigurărilor de viață și de pensii administrate privat, oferind produse diversificate, special construite pentru a răspunde nevoilor variate ale clienţilor săi.

Generali Group este unul dintre cei mai importanți jucători pe piețele globale de asigurare și produse financiare. Oferta de produse de asigurare de viață și non-viață, atât pe segmentul de business, cât și de retail i-au consolidat poziția de top în Europa. Două secole de experienţă în servicii financiare şi de asigurare îţi pot oferi certitudinea că prin Generali beneficiezi de protecţia optimă pentru tine şi bunurile tale.

Omniasig Vienna Insurance Group reprezintă una din cele mai reprezentative companii de asigurare din România. Înființată în 1995, Omniasig a cunoscut o dezvoltare rapidă, ajungând în prezent la peste 1 milion de clienți. În anul 2005 aceasta a devenit membră a uneia dintre societățile de asigurare cu tradiție în Europa (peste 180 ani) – Vienna Insurance Group. Valorile fundamentale ale companiei se bazează pe încredere, autenticitate și transparență, ceea ce creează o legătură strânsă între companie și client.

Prin parteneriatul cu aceste trei mari entități din piața asigurărilor, compania Kunden Broker a creat și dezvoltat în mod constant, setul exclusiv de produse și servicii din domeniul asigurărilor pentru a se încadra normelor profesional-calitative impuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).