Consultanţa optimă a clienţilor noştri

Pentru a înţelege necesităţile clienţilor noştri sunt necesare multe studii de piaţă şi analize ale acestora. Rezultatele acestora ne dau informaţiile necesare elaborării unor produse orientate spre soluţii, care vor fi prelucrate împreună cu parteneri serioşi, profitabili şi cu o tradiţie însemnată. În interesul clienţilor noştri alegem ca parteneri doar liderii branşei financiare, pentru a garanta stabilitate la cel mai înalt nivel. Kunden Broker a observat că nu doar informaţiile de pe piaţă, premergătoare dezvoltării produsului sunt importante, ci şi reacţia clientului după elaborarea produsului. Acesta este motivul pentru care am creat un suport post-cumpărare printr-un Call Center intern. Astfel, nu doar identificăm nevoile clienţilor noştri, ci şi calitatea consilierii consultanţilor noştri pentru a o îmbunătăţi în permanenţă.

 

Astfel vă putem prezenta unul dintre cele mai importante studii de piaţă realizat la cererea companiei noastre, KundenBroker, de către cunoscutul Institut de Studii de Piaţă - IRES din Cluj-Napoca, în fruntea căruia se află D-l Vasile Dâncu. Punctele cheie ale acestui studiu au fost: 1. Gradul de cunoaştere al companiei Kunden Broker pe piaţă, 2. Cum este văzut pe piaţă un broker în asigurări şi ce se aşteaptă de la acesta, 3. Cum evaluează clientul performanţele oferite de către un broker în asigurări.

 

Cum o să puteţi constata şi Dvs., rezultatele acestui studiu ne aduc o recompensă a muncii asidue depuse de către consultanţii KundenBroker în ultimii ani, deorece 9% din populaţia României a auzit de noi şi aceasta ne bucură cu atât mai mult cu cât această cunoaştere s-a realizat fără implicarea mass-mediei prin reclame la televizor sau la radio.

 

Mai multe detalii aflaţi urmărind acest studiu, precum şi interviul acordat de către D-l Vasile Dâncu Ştirilor PRO TV.

 

 

slideshow