De ce să aleg Kunden Broker?

În momentul deciziei de cumpărare, în cazul produselor financiare și de asigurare, următoarele două aspecte au o semnificație extrem de importantă pentru fiecare client în parte: unde beneficiez de cel mai bun raport calitate/preț și de cea mai bună consultanță pe întreaga perioadă de derulare a contractului meu. În cazul produselor de asigurare complexe sunt mulți clienți, care din cauza diversității de ofertanți și a numărului și mai mare de produse, sunt incapabili să facă singuri cea mai bună alegere. Tocmai din acest motiv, este necesară implicarea, în mod special în acest domeniu, a unui broker, care să compare neutru, ofertanții de pe piață și produsele acestora și să ofere clientului soluția optimă, care satisface cel mai bine interesul lui. Exact acest lucru l-am stabilit și îl realizăm noi, cei de la KundenBroker, ca țelul nostru suprem.

 

Alegerea independentă a partenerului și a produsului o putem garanta noi, clienților noștri, prin propria noastră independență. Decizia, referitoare la alegerea produselor intermediate și a partenerului de contract, este luată în Kunden Broker de către manageri, pe baza experienței acestora și a nevoilor specifice a clienților din România, într-o strânsă colaborare cu conducerea companiei, iar în acest caz alegem de fiecare dată, pentru fiecare clasă de asigurări, parteneri din topul companiilor de asigurare existente pe piață. Astfel, se iau în calcul beneficiile pe termen lung ale clienților. Noi punem pe primul loc siguranța banilor investiți de clienți și posibilele contracte viitoare.

 

Fundamentul strategiei Kunden Broker stă în generarea unei creşteri constante, pe termen lung, creştere care poate fi realizată doar prin clienţi satisfăcuţi, dar şi prin faptul că managerii şi consultanţii noştri îşi construiesc profesionist echipe și astfel, pot să își multiplice rezultatele. Dar succesele şi rezultatele vor putea fi garantate doar în momentul în care şi administraţia companiei, Headoffice-ul nostru, le oferă acestora susţinerea necesară. Iar cum performanţa se vede printr-o dezvoltare de succes, compania a  adus la bun sfârşit lucrările de finalizare a noului sediu. Avangardistă prin excelenţă, ,,noua casă Kunden Broker” se poate observa in link-ul de mai jos:

 

http://www.ziardecluj.ro/kunden-broker-s-a-mutat-in-casa-noua/

 

Headoffice-ul KundenBroker este format dintr-o echipă tânără, puternică şi dinamică, care îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu mare, ultramodern, dotat cu echipamente de ultimă generaţie, asigurându-se astfel menţinerea standardelor de calitate ale serviciilor noastre la cel mai înalt nivel de competență și profesionalism.

 

Kunden Broker

 

Poziția noastră puternică de pe piață, combinată cu independența pe care o deținem, ne oferă posibilitatea de a dezvolta, pentru clienții noștri, produse exclusive alături de cele mai mari companii de asigurare. Cei peste șase ani de creștere stabilă, încă de la înființarea companiei KundenBroker, ne-au adus în ultimii ani în poziția de lider de piață ca broker în domeniul asigurărilor de viață (conform raportului ASF din 2010). Ca lideri de piață avem posibilitatea să introducem în produsele noastre exclusive, pentru clienții noștri, cele mai avantajoase condiții. Noi am arătat în ultimii ani, prin rezultatele noastre și prin creșterea pe care am avut-o, că suntem o forță de vânzare foarte importantă în România. După ce am reușit, să demonstrăm că suntem capabili să intermediem un volum mare de prime, am câștigat o poziție de negociere în România, care este favorabilă în mod special clienților noștri, datorită faptului că noi, prin supremația noastră de pe piață putem, pe departe, să asigurăm cele mai optime condiții. Ca dovadă a performanței noastre excelente am confirmat clar în anul 2010 acest rezultat senzațional, devenind lideri de piață și suntem mândri că s-a scris deja în presă și mass-media despre reușitele noastre (vezi link-ul de mai jos).

 

http://www.1asig.ro/Schimbare-de-lider-pe-piata-intermedierilor-de-asigu...

 

Aceste performanțe deosebite, pe care noi le aducem clienților noștri, sunt apreciate și premiate și de către instituțiile care se ocupă cu evaluarea gradului de mulțumire al clienților, cu dezvoltarea companiilor și cu calitatea consultanței, aspect care subliniază recunoașterea Kunden Broker ca și un pilon important pe piața de brokeraj din România.