Companie

Oricare ar fi folderul de produs pe care dumneavoastră l-ați ține în mână, ALL Life, ALL Invest, ALL Med sau ALL Casa, pe fiecare veți putea să vedeți în partea dreaptă jos ștampila cu formularea „Produs Exclusiv”. Dar v-ați gândit dumneavoastră vreodată, ce înseamnă acest lucru, ce se înțelege prin aceasta și de unde apare, de fapt, această exclusivitate? „Exclusiv” nu înseamnă doar, că noi, KundenBroker, respectiv consultanții și managerii noștri sunt singurii de pe piața din România care au dreptul și pot să ofere aceste produse, ci și faptul că acestea au fost create special pentru noi.

 

Această necesitate a apărut datorită faptului că în ultimii ani, după deschiderea granițelor, au apărut pe piața din România multe bănci și mulți asiguratori internaționali, care au introdus în piață exact produsele pe care le-au vândut cu mare succes în alte țări. Dar deseori s-a omis un aspect, faptul că frecvent nevoile de pe piața din România nu sunt exact aceleași ca cele de pe piețele din Europa de Vest. Acolo erau, în mod special înainte de criză, în topul preferințelor produsele speculative, cu posibilități mari de câștig, dar prin acest fapt și cu un grad ridicat de risc. Acolo persoanele își permiteau asumarea acestui risc, deoarece aceste produse erau văzute ca o investiție suplimentară, cu șanse mari de a aduce câștiguri suplimentare mari. Dar tot acest context avea sens, deoarece persoanele investiseră deja în instrumente financiare sigure, banii de care au nevoie la vârsta pensionării. Din acest motiv, investirea acestui capital nu prezintă un risc atât de mare pentru clienți, deoarece aceștia sunt oricum asigurați și în alt mod, ceea ce le permite „luxul” de a face speculații. Însă în România situația este alta. Persoanele nu primesc nici de la stat o pensie suficientă, dar nici prin intermediul unei investiții private o asigurare bună pentru viitor. Și tocmai din acest motiv, nu este oportun ca în România să fie promovate aceleași produse precum în vestul Europei.

 

Pe lângă experiența internațională pe care managementul Kunden Broker a adunat-o în urma unei lungi activități în branșa financiară, o importanță deosebită o au și rezultatele consilierilor profesioniste realizate de către consultanții și managerii noștri pentru a identifica profilul potențialului client de pe piața din România. Și în mod special, acest lucru este un aspect critic în momentul în care sunt dezvoltate produse noi. Noi dorim să dezvoltăm produse noi, care să servească interesul clientului, și nu doar să satisfacă dorința de a avea produse noi! Tocmai din acest motiv le suntem recunoscători consultanților noștri experimentați pentru feedback-ul pe care îl primim de la aceștia, în urma discuțiilor de consiliere pe care le au cu clienții. Toate aceste informații și experiențe pun baza dezvoltării produselor noi și ne oferă posibilitatea de a le oferi consultanților companiei Kunden Broker un avantaj concurențial foarte mare, deoarece noi introducem în programe exact punctele pe care clientul le dorește și le caută.

 

Dar toată această experiență nu este suficientă dacă nu avem o bază de negociere puternică și corectă cu partenerii cu care noi ne dezvoltăm produsele. Această putere de negociere ne este dată de poziția de lider pe care o deținem în piață, datorită volumului de vânzări în creștere continuă, și bineînțeles alături de consilierea profesionistă generată de către managerii noștri. Noi, conducerea KundenBroker, suntem foarte mândri că avem alături cei mai puternici parteneri din branșă, lideri de piață în aceste domenii și astfel am avut privilegiul să dezvoltăm produse exclusive pentru Kunden Broker. Dovezile arată foarte clar care este valoarea și poziția pe care compania KundenBroker a câștigat-o în ultimii ani și exact acest lucru dorim să îl promovăm și dezvoltăm mai departe! Mult succes, împreună realizăm mult mai mult!

 

Registrul personalului propriu și Jurnalul asistenților în brokeraj al Kunden Broker de Asigurare S.R.L., publicat potrivit Normei nr. 19/2016 pentru modificarea şi completarea Normelor privind Registrul intermediarilor în asigurări şi/sau în reasigurări, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 10/2007. Detalii mai jos:

 

Registrul personalului propriu al brokerilor de asigurare și/sau reasigurare

Jurnalul asistenților în brokeraj persoane fizice

Jurnalul asistenților în brokeraj persoane juridice