We care for your future

Asigurare de sanatate ALL Med

Noi, cei de la KundenBroker, am constatat o nevoie tot mai accentuată a populaţiei de a suplimenta gama de programe şi servicii medicale, destinate îngrijirii sănătăţii, prin încheierea asigurărilor voluntare de sănătate. Tendinţa populaţiei de a apela la sistemul privat de sănătate a apărut datorită nevoii legitime de a beneficia de servicii de calitate şi de a compensa deficienţele în administrarea sistemului public, care au devenit din ce în ce mai evidente.

 

Suntem cu toţii persoane active şi interacţionăm în permanenţă cu un mediu riscant: călătorim mult, suntem angrenaţi în activităţi solicitante variate, copiii noştri merg în tabere sau la studii în străinătate. Riscurile care ne înconjoară devin din ce în ce mai apropiate şi se diversifică. Fie că este vorba, de exemplu, de boli, de traficul auto, de mutaţii ale virusurilor gripale sau de erupţii vulcanice, aceste riscuri ne afectează viaţa zilnică. Avem responsabilitatea atât pentru noi, cât şi pentru copiii noştri, să conştientizăm necesitatea serviciilor medicale de calitate, ca o certitudine a realităţii noastre. Indiferent de vârstă sau de sex, toţi avem nevoie de medici pe care să ne putem baza, precum şi de programe şi servicii medicale de calitate. Unele state au anticipat necesitatea oamenilor de a-şi îngriji la parametri optimi starea de sănătate şi au iniţiat deja reforme ale sistemului de sănătate. SUA a dat deja startul în reforma sănătăţii, iar unele state europene au urmat exemplul.

 

Kunden Broker de Asigurare SRL, un specialist în piaţa serviciilor financiare, anticipează şi în sistemul medical românesc o reformă similară cu cea realizată în sistemul pensiilor private, şi anume servicii medicale voluntare, personalizate. Avantajele programelor de sănătate voluntare sunt numeroase:

→ pot fi personalizate în funcţie de necesităţile dumneavoastră

→ prin achiziţia unui program de asigurare voluntară de sănătate, deveniţi  titularul unui contract personal şi sunteţi unicul beneficiar al acestuia

→ aceste programe sunt disponibile în prezent, astfel încât puteţi iniţia de astăzi propria dumneavoastră   reformă a sistemului sanitar şi vă puteţi câştiga independenţa la capitolul sănătate.


 

KundenBroker vă recomandă un program de asigurare voluntară de sănătate, ALL Med, prin care puteţi compensa carenţele sistemului medical existent, precum şi diminua eventualele costuri rezultate din intenţia Ministerului Sănătăţii de a introduce sistemul de co-plată. Programul de asigurare ALL Med, oferit de Metropolitan Life Asigurari S.A. în exlusivitate pentru S.C. Kunden Broker de Asigurare S.R.L., este un program cu o importantă componentă de sănătate a cărui descriere o puteti regăsi mai jos. ALL Med este deductibil din punct de vedere fiscal conform Legii 571/2003, Codul Fiscal, Art 21 alin (3),  până la valoarea de 250 Euro anual. Acesta este un semn clar din partea statului român că promovarea programelor facultative, ca ALL Med, este imperios necesară! ALL Med, adresat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 64 ani, oferă o gamă variată de opţiuni de asigurare, fiind conceput în patru pachete exclusive (Standard, Activ, Plus şi Complet), fiecare având două variante de asigurare (Silver şi Gold), în funcţie de necesităţile fiecăruia:

 

Pachetul ALL Med  – Standard:

Din proiectul pentru introducerea sistemului de co-plată propus de Ministerul Sănătăţii se observă că cele mai ridicate cheltuieli imprevizibile sunt cele cu spitalizarea. Acesta este motivul pentru care Pachetul Standard a fost conceput astfel încât să vă ofere în cazul unei spitalizări ca urmare a unui accident[1], o indemnizaţie de 50 RON (Silver)/100 RON (Gold) pe zi de spitalizare[2], astfel încât să vă concentraţi pe ameliorarea stării dumneavoastră de sănătate.

 

Nimeni nu ştie ce ne rezervă viitorul, de aceea Pachetul Standard vă oferă în plus protecţie pentru 7 afecţiuni grave[3]: cancer, infarct miocardic, atac cerebral vascular, intervenţie chirugicală de by-pass aorto-coronarian, insuficienţă renală, orbire, transplant de organe majore/de măduvă osoasă, astfel încât să fiţi protejat financiar şi să vă puteţi permite cel mai bun tratament, fără a vă gândi la costuri. În funcţie de opţiune, beneficiaţi pentru situaţiile descrise mai sus de protecţie financiară în valoare de 10.000 RON (Silver)/20.000 RON (Gold). 

 

Pachetul ALL Med – Activ:

După o perioadă de spitalizare, de cele mai multe ori starea de sănătate nu revine imediat la parametrii iniţiali, de aceea Pachetul Activ oferă pe lângă avantajele Pachetului Standard o indemnizaţie pentru convalescenţă aferentă zilelor ulterioare spitalizării în funcţie de opţiune, respectiv 25 RON (Silver)/50 RON (Gold) pe zi pentru dublul numărului de zile pentru care aţi fost spitalizat.

În cazul unei intervenţii chirurgicale[4] cauzate de un accident, beneficiaţi prin Pachetul Activ de o sumă asigurată de până la 1.000 RON (Silver)/2.000 RON (Gold), în funcţie de opţiunea pe care aţi ales-o şi de dificultatea intervenţiei respective.

 

Pachetul ALL Med – Plus:

Spitalizarea poate să fie necesară şi ca urmare a unei îmbolnăviri. Pachetul Plus vă oferă suplimentar faţă de Pachetul Standard, posibilitatea să uitaţi de problemele financiare, pentru a vă putea concentra pe tratament. În funcţie de opţiune, primiţi o indemnizaţie pentru spitalizarea ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri în valoare de 50 RON (Silver)/100 RON (Gold) pe zi de spitalizare5.

Studiile au demonstrat că materia osoasă se reduce începând cu al treizecilea an al vieţii, ceea ce înseamnă că în cazul unei căzături pericolul apariţiei fracturilor este mărit. În acest caz, vă ajută Pachetul Plus cu o protecţie împotriva riscurilor de fracturi6 accidentale şi arsuri în funcţie de opţiune de până la 4.000 RON (Silver)/8.000 RON (Gold), beneficiind astfel de o compensare financiară în cazul apariţiei riscului asigurat, pentru a vă putea reface optim.

 

Pachetul ALL Med – Complet:

Acest pachet este cu adevărat unic şi vă oferă protecţia optimă în ceea ce priveşte sănătatea. Suplimentar protecţiei conferite de Pachetul Plus, Pachetul Complet oferă acoperire pentru riscul de intervenţii chirurgicale în caz de accident sau îmbolnăvire, pentru o sumă asigurată de până la 1.000 RON (Silver)/2.000 RON (Gold).

Un beneficiu suplimentar ce transformă Pachetul Complet într-unul unic este Telediagnostic – a doua opinie medicală7, ceea ce înseamnă, în cazul de faţă, că aveţi posibilitatea să trimiteţi rezultatele analizelor dumneavoastră celor mai bune clinici din Statele Unite ale Americii spre reevaluare, cu titlu gratuit, şi să primiţi confirmarea/infirmarea diagnosticului precum şi recomandări de tratament, în cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă. Astfel, veţi avea opinia celor mai buni specialişti din lume, acesta fiind un beneficiu unic adăugat Pachetului Complet!

 

Un lucru este sigur: nimeni nu îşi poate garanta starea de sănătate, dar cu îngrijirea optimă poţi cel puţin să îţi asiguri financiar sănătatea ta şi a familiei tale. Kunden Broker vă pune la dispoziţie ALL Med, care vă oferă, prin varietatea sa de opţiuni, îngrijirea optimă pentru dumneavoastră şi pentru familia dumneavoastră.

Luaţi decizia corectă şi optaţi astăzi pentru ALL Med![1]Beneficiile sunt oferite conform Condiţiilor Generale de Asigurare

[2]Primele 3 zile de spitalizare vor fi excluse de la plata indemnizaţiei, conform Condiţiilor de Asigurare

[4], 6% (procent) din Suma Asigurată conform Conform Condiţiilor Generale de Asigurare

3,5,7   Beneficiile sunt oferite conform Condiţiilor de Asigurare