We care for your future

Asigurare de viata ALL Life

Programul ALL Life – creat de Metropolitan Life Asigurari S.A. în colaborare cu Kunden Broker de Asigurare SRL este conceput să asigure capitalizarea banilor dumneavoastră la cel mai înalt nivel de siguranță. În același timp, vă oferă avantajul de a fi definit conform legii ca fiind un program de asigurare! Ați constatat deja cât de importantă este o pensie privată suplimentară pentru viitorul dumneavoastră și v-ați decis pentru soluția optimă de pe piața românească.

ALL Life vă oferă 3,5% dobândă tehnică garantată, dobândă prin intermediul căreia vă asigurăm suma dvs. garantată la maturitatea programului. Veți beneficia de următoarele avantaje pentru clădirea unui viitor financiar mai bun:

 

AVANTAJUL I  Dorințe individuale: ALL Life vă oferă posibilitatea de a beneficia începând cu al 10-lea an de o rambursare a sumei garantate la care se adaugă câștigul obținut, și anume o rambursare în trei tranșe egale. La solicitarea dvs., primiți la data împlinirii a 10 ani 1/3 din suma garantată plus câștigul obținut până la data respectivă, la data împlinirii a 15 ani, de asemenea 1/3 din suma garantată plus câștigul obținut până la data respectivă (în cazul în care la data împlinirii a 10 ani nu ați solicitat această opțiune, veți primi 2/3 din suma garantată plus câștigul obținut până la acea dată), iar la expirarea programului dumneavoastră, adică la împlinirea a 20 de ani, veți primi ultima treime din suma garantată plus câștigul acumulat până la acea dată. Astfel puteți să vă materializați dorințele și țelurile la care visați în cursul vieții. KundenBroker, prin ALL Life le transformă în realitate!

 

 

AVANTAJUL II  Pensia dumneavoastră privată: având în vedere creșterea costurilor zilnice de întreținere și permanentele modificări economice, grija pentru o pensie privată devine din ce în ce mai importantă, ba chiar am putea spune, necesară. Odată ce ați ieșit la pensie aveți mai mult timp liber, însă și mai puțin venit, dat fiind cuantumul pensiei de stat. ALL Life vă oferă posibilitatea de a primi întregul capital cumulat la expirarea programului, sau de a alege una din următoarele șase variante:

  Plata capitalului într-o singură tranșă;

  Plata capitalului în rate specificate;

  Plata capitalului în rate într-o perioadă specificată;

  Renta viageră;

  Renta viageră garantată pentru o anumită perioadă;

 Renta viageră cu opțiune de transfer (partenerul de viață primește după decesul clientului 60% din renta acestuia, de asemenea plătită pentru tot restul vieții).

 

AVANTAJUL III  Posibilitatea de a cesiona drepturile poliței ALL Life ca garanție colaterală pentru obținerea unui credit bancar

Dumneavoastră, în calitate de titular al poliței, aveți posibilitatea de a cesiona beneficiile de protecție ale contractului în favoarea unei bănci1 în vederea obținerii unui credit ipotecar.

 

1 Obținerea aprobării unui credit de la bancă presupune încadrarea în anumite condiții stabilite de fiecare bancă în conformitate cu regulile și procedurile interne ale acesteia, precum și în funcție de legislația BNR în vigoare la acel moment. Compania de asigurări nu poate influența decizia băncii de acordare a unui credit clienților săi.

 

AVANTAJUL IV  Protecție financiară pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră: Nimeni nu poate prevedea cu exactitate ce se va întâmpla în viitor. Unicitatea programului ALL Life vă oferă: chiar dacă ați optat pentru o rambursare eșalonată în anul 10 și/sau 15 de la încheierea programului, suma dumneavoastră garantată pentru protecție nu se va reduce niciodată!

În cazul pierderii capacității de muncă în mod total și permanent, în urma unui accident sau în urma unei boli, ALL Life vă va plăti în continuare primele până la maturitatea programului sau până la redobândirea capacității de muncă.

În plus, în cazul invalidității de 100% în urma unui accident, primiți imediat suma garantată și, în plus, încă o dată cuantumul sumei garantate, eșalonată în rate de pensie anuală pentru următorii cinci ani (dacă suma garantată împărțită la 60 este mai mare de 350 RON, atunci pensia poate fi plătită lunar, iar dacă suma garantată împărțită la 60 este mai mică de 350 RON, atunci pensia va fi plătită anual).

  Plata capitalului într-o singură tranșă;

  Plata capitatului în rate specificate;

  Plata capitalului în rate într-o perioadă specificată;

  Renta viageră;

  Renta viageră garantată pentru o anumită perioadă;

 Renta viageră cu opțiune de transfer (partenerul de viață primește după decesul clientului 60% din renta acestuia, de asemenea plătită pentru tot restul vieții).

În cazul unui incident tragic – decesul, persoanele desemnate de dumneavoastră ca beneficiari (partener, părinți, copii, ...) au posibilitatea de a opta pentru una din cele șase variante de rambursare a sumei garantate plus câștigul acumulat până la acea dată: în cazul în care tragicul incident este urmare a unui accident, persoanele desemnate de dumneavoastră ca beneficiari au posibilitatea de a opta pentru una din cele șase variante de rambursare a dublului sumei garantate plus câștigul garantat până la acea dată, amintite mai sus.

Prin cele șase variante de plată, ALL Life oferă urmașilor dumneavoastră o modalitate de plată care se va adapta nevoilor lor personale, aceștia beneficiind astfel de un mod flexibil de utilizare a întregii sume.

 

AVANTAJUL V  Fonduri la cel mai ridicat nivel de siguranță: în conformitate cu prevederile legii, resursele financiare avute la dispoziție sunt direcționate către plasamentele cu cel mai ridicat grad se siguranță: obligațiuni emise de către statul român și depozite constituite la cele mai solide bănci din țară.

Fondul de Garantare, constituit în 1995 de către CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurărilor), reprezintă o altă garanție pentru beneficiile programului ALL Life. La trecerea în România de la moneda națională RON la EURO, ALL Life va fi convertit din RON în EURO conform legislației românești și intră imediat în vigoare în aceleași condiții. În plus, primiți de la început o sumă garantată mărită, plătind o sumă indexată cu 3% în fiecare an.

 

ALTE AVANTAJE

Protecție imediată: Beneficiile prezentate intră în vigoare începând cu ora 00.01 a zilei următoare plății primei și acționează oriunde în lume se petrece riscul (conform condițiilor contractuale).

Flexibilitate: În continuare puteți să adaptați programul ALL Life nevoilor situației dumneavoastră financiare în decursul timpului și puteți să adăugați avantaje suplimentare cu o lună înainte de scadență.

AVANTAJ SUPLIMENTAR – Indemnizație de spitalizare: la alegerea opțiunii suplimentare, ALL Life vă oferă pentru fiecare zi de spitalizare ce depășește perioada de trei zile, o anumită sumă de bani. Aveți posibilitatea de a alege 20 RON/zi indemnizație în caz de accident și boală. În plus, pentru fiecare intervenție chirurgicală suferită obțineți un anumit procent din suma stabilită, care se calculează în funcție de intervenția suferită (500 RON).

 

Vă putem garanta că firma Kunden Broker de Asigurare SRL va avea grijă ca programul dumneavoastră - ALL Life - să corespundă așteptărilor dumneavoastră și pe viitor.

 

Drept mărturie a succesului obţinut prin promovarea programului ALL Life şi ca urmare a faptului că brand-ul Kunden Broker are ca obiectiv principal fidelizarea clienţilor, am realizat un video special pe care vă invităm să îl urmăriţi cu mare interes. Principalii actori ai acestui film sunt câţiva dintre clienţii noştri, care în ciuda tragicelor evenimente suferite, au avut bunăvoinţa de a sta în faţa camerei de filmat şi de a ne împărtăşi experienţa lor legată de programul exclusiv ALL Life, de motivele care i-au determinat să opteze pentru această soluţie de protecţie, precum şi de despăgubirile obţinute în urma incidentelor tragice trăite de cei dragi. Ȋn acest context, avem un mesaj foarte important pentru dumneavoastră, clienţii noştri care aţi participat la realizarea acestui minunat film: în afacerea noastră, oamenii ca dumneavoastră fac diferenţa şi dorim să vă mulţumim pentru încrederea acordată, precum şi pentru recomandările făcute!
De asemenea, mulţumim şi managerilor Kunden Broker care sunt prezenţi în acest video, dar şi tuturor managerilor şi consultanţilor care prin profesionalismul de care dau dovadă zi de zi în gestionarea sistematică a relaţiei cu clienţii, fac posibilă realizarea unui asemenea film de succes.