We care for your future

Asigurare locuinta ALL Casa

Datorită schimbărilor climatice, în ultimii ani au avut loc din ce în ce mai multe catastrofe naturale și în Europa, catastrofe care ne-au afectat pe noi toți și care pun în pericol "căminul" nostru și al celor dragi nouă. Acestea sunt pericole cu care ne-am confruntat rar în anii trecuţi, dar care devin acum pentru noi și pentru familiile noastre amenințări permanente și neprevăzute. 

Acest pericol a fost conștientizat și de către statul român, astfel încât a pus bazele PAID. PAID – Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor este o societate de asigurare-reasigurare constituită prin asocierea societăților de asigurare, autorizate să încheie asigurări obligatorii de locuințe conform Legii 260/2008. Toți proprietarii de case și locuințe din România sunt obligați să încheie o poliță obligatorie PAD (PAD – numele poliței emise de PAID) încă de la 15 iulie 2010. Pentru proprietarii de case și locuințe, riscurile acoperite prin PAID sunt următoarele:

1.)    Cutremurele de pământ,

2.)    Alunecările de teren,

3.)    Inundațiile ca fenomen natural

Cu o sumă asigurată în valoare de până la 10.000 Eur sau până la 20.000 Eur (în funcție de tipul de construcție al clădirii). V-ați gândit până acum ce înseamnă concret pentru Dvs. această Reformă obligatorie a locuințelor?

 

 

Întrebarea este acum dacă această sumă asigurată de 20.000 Eur sau 10.000 Eur și cele trei riscuri incluse oferite de către PAID (Cutremurele de pământ, Alunecările de teren și Inundațiile ca fenomen natural) sunt suficiente pentru locuința sau casa noastră și dacă ele acoperă toate riscurile?

 

Noi, cei de la KundenBroker, am studiat și am analizat piața pentru a înțelege mai bine nevoile clienților noștri și am elaborat soluția optimă și exclusivă împreună cu cele mai bune societăți de asigurare ca și parteneri. De aceea noi, Kunden Broker, bazându-ne pe rezultatele acestor analize de piață, am decis să oferim o asigurare de locuințe cu o acoperire extinsă. Această asigurare de locuințe optimă, exclusivă și pliată pe necesitățile clienților, cu risc extins am numit-o ALL Casa și am elaborat-o împreună cu Generali Asigurări SA.

 

Prin această asigurare de locuințe unică și exclusivă – ALL Casa cu acoperire extinsă, putem oferi acum clienților noștri asigurarea suplimentară și necesară pentru riscurile de mai jos, cu o sumă asigurată care corespunde valorii imobiliare reale a clădirii sau casei Dvs.

Flexa (Incediu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor şi a vehiculelor spaţiale, lovirea de către autovehicule, fum, gaz sau vapori, cheltuieli necesare de demolare, evacuare şi transport);

+ Calamităţi naturale (Cutremur, Inundaţii şi Aluviuni, Alunecarea terenului, Fenomene Atmosferice inclusiv grindina, Greutatea stratului de zăpadă).

+ Riscuri Adiţionale (Daune produse de avarii la instalaţiile de apă, Furt prin efracţie, Tâlhărie, Acte de vandalism/daune produse cu ocazia furtului sau tâlhăriei).

+ Riscuri de răspundere civilă faţă de terţi (Daune cauzate terţilor (vecini) de incendii sau explozii la locaţia asigurată).

+ Răspunderea civilă decurgând din proprietatea clădirii (Spargerea accidentală a instalaţiilor hidraulice, sanitare sau termice, căderea accidentală a copacilor, zăpezii şi a gheţii care provoacă daune materiale la terţi (locaţii învecinate)).

+ Riscuri de răspundere civilă a familiei (Daune provocate altor persoane prezente pe teritoriul locaţiei asigurate prin accidente, intoxicaţii, leziuni ale corpului omenesc).

+ Asigurarea STORNO (Despăgubirea vacanţelor, excursiilor, concediilor, în cazul producerii evenimentelor menţionate mai sus).

 

ALL Casa este combinația optimă între calitate și preț.

 

 

ALL Casa, prin Generali Asigurări SA, vă garantează protecția optimă pentru locuința sau casa Dvs., la raportul optim calitate-preț.

Vă garantăm că Societatea Kunden Broker de Asigurare SRL împreună cu Generali Asigurări SA vor face totul pentru a îndeplini cât mai bine așteptările Dvs. pe viitor.