Siguranţă pentru viitorul dumneavoastră!

Ceea ce este cel mai bun se potriveşte cel mai bine clienţilor noştri. În baza acestui motto noi selectăm de pe piaţa financiară şi din diversitatea ofertelor ceea ce este cel mai bun pentru clienţii noştri. Pentru noi, cei de la Kunden Broker, interesul clientului este pe primul loc, de aceea îl ridicăm la rang de obiectiv şi dorinţa de a desăvârşi obiectivul nu este alta decât de a-l face pe acesta mulţumit cu planurile financiare cu care putem satisface solicitările lui prezente şi viitoare. Exact după acest principiu ne ghidăm şi când vine vorba despre alegerea partenerilor noştri de pe piaţa financiară, cu care colaborăm pentru a dezvolta noi produse.

 

Ideea de asigurare devine tot mai familiară şi românilor. În comparație cu alte țări, numărul de asigurări de viaţă sau bunuri rămâne unul foarte mic, însă cifrele statistice arată faptul că procentul poliţelor de asigurare încheiate creşte din ce în ce mai mult în fiecare an.

Mai întâi să înţelegem ce este o asigurare de viaţă şi motivele care ne determină să optăm pentru aceasta. Asigurarea de viaţă  este un produs financiar oferit de către companii specializate care furnizează, de la caz la caz, protecție – asigurările de viață tradiționale și/sau care facilitează economisirea – asigurările de viață cu acumulare de capital. Motivele care ne determină să alegem asigurările de viaţă sunt chiar riscurile la care ne supunem zi de zi, care ne pot afecta capacitatea de muncă sau însăşi viaţa. Urmează astfel întrebarea logică: ce se va întâmpla cu cei dragi nouă? Copiii noştri sunt viitorul nostru! Ce se va întâmpla cu educaţia lor? Aici intervine asigurarea de viaţă ca o modalitate prin care toate aceste griji sunt preluate de o companie de asigurări în schimbul unei sume de bani prestabilite, printr-un contract semnat între asigurator și asigurat în favoarea unui beneficiar, sau a mai multor beneficiari, obiectul acestui contract fiind suma asigurată, care se stabiliește de comun acord de ambele părți, sau la cererea asiguratului. Asiguratul va trebui să plătească de-a lungul desfăşurării contractului o valoare a primei de asigurare, care se determină în funcţie de factori precum valoarea sumei asigurate, vârsta, sex, starea de sănătate, aceasta din urmă fiind evaluată de specialişti, după completarea unui chestionar medical.

 

Dar cum rămâne cu viitorul nostru? Sistemul de pensii din România se deosebește foarte mult de cel din țările Uniunii Europene. Motivul este că statul român cheltuie lunar mai mult prin plata pensiilor decât încasează prin contribuții. Această temă este probabil cea mai importantă și urgentă problemă pe care trebuie să o rezolvăm pentru bunăstarea noastră financiară, să găsim o soluţie de economisire pe termen lung, astfel ca veştile proaste primite de pensionarii din ziua de azi să nu mai fie o problemă pentru pensionarii de mâine. Asigurările de viaţă cu acumulare de capital oferă protecţie beneficiarilor în cazul unui deces, precum şi posibilitatea de a vă putea planifica un viitor lipsit de griji la vârsta pensionării, dar şi de  investiţie, astfel încât în anii ce vor urma veţi fi pregătiţi pentru cheltuielile cu educaţia copiilor, pentru nunta lor şi chiar pentru momentul retragerii din activitate. Iar dacă un necaz neprevăzut vă va lua şansa de a fi lângă familia Dvs., elementele de protecţie incluse în planurile de asigurări, îi vor adăposti pe cei dragi de posibilele dificultăţi financiare.

 

O altă grijă cotidiană a devenit şi locuinţa noastră, care este o investiție financiară considerabilă. Din păcate, datorită catastrofelor naturale din Europa, multe persoane și-au pierdut parțial sau în totalitate imobilele. Chiar și în România, catastrofele naturale sunt din ce în ce mai dese (mai ales inundațiile). De aceea statul a introdus acum o asigurare privată obligatorie pentru astfel de evenimente (PAID Pool de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale). Din păcate aceasta nu este de ajuns, pentru că nu doar catastrofele naturale ne amenință căminul, ci și pericolele vieții de zi cu zi, ca de exemplu spargerea conductelor de apă, incendiul sau furtul prin efracție. V-ați gândit vreodată la acest lucru? Aici intervine asigurarea de locuinţă facultativă astfel încât clienții noștri să-și poată proteja la o valoare reală ceea ce au realizat prin muncă de-a lungul vieții!

 

De asemenea, asigurarea de sănătate în sistem privat este în continuă dezvoltare în România. În același timp sunt înființate din ce în ce mai multe clinici private, care colaborează cu societățile de asigurări. Aceste clinici private oferă românilor ceea ce le-a lipsit întotdeauna în cazul producerii unor evenimente nefericite: siguranţa că vor fi tratați la cel mai ridicat standard. În funcție de prețul pe care sunteți pregătiți să îl plătiți, asigurările de sănătate private vă pot acoperi cheltuielile în cazul spitalizării, în urma unei boli grave, investigații medicale anuale sau intervenții chirurgicale.

Criteriile care au stat la baza selecţiei partenerilor Kunden Broker au fost reputaţia asigurătorului, stabilitatea financiară şi profitabilitatea. Astfel, partenerii alături de care am consolidat relaţii comerciale de succes pe segmentul asigurărilor de viață, sunt: Allianz-Țiriac Asigurări S.A., Asigurarea Românească-Asirom Vienna Insurance Group S.A., Garanta Asigurări S.A., Generali Asigurare - Reasigurare S.A., Groupama Asigurări S.A., Societatea Metropolitan Life Asigurări S.A., Uniqa Asigurări de Viață S.A..

 

Partenerii alături de care colaborăm pe segmentul asigurărilor de non-viață sunt: Allianz-Țiriac Asigurări S.A., Asigurarea Românească-Asirom Vienna Insurance Group S.A., Carpatica Asig S.A., Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., Credit Europe Asigurări-Reasigurări S.A., Euroins Romania Asigurare-Reasigurare S.A., Forte Asigurări-Reasigurări S.A., Generali Asigurare - Reasigurare SA, Gothaer Asigurări Reasigurari S.A., Groupama Asigurări S.A., Omniasig Vig S.A., Uniqa Asigurări de Viață S.A..

În ceea ce priveşte asigurările non-viaţă am conceput o platformă online care facilitează activitatea de intermediere a produselor de asigurare prin faptul că managerii şi consultanţii licenţiaţi pot oferi pe loc clienţilor soluţiile adecvate nevoilor acestora. Prin această aplicaţie se emit electronic poliţele de asigurare, se gestionează corect portofoliul de clienţi, cunoscându-se în orice moment stocul de poliţe ale asiguraţilor, a scadenţelor poliţelor şi a sumelor ce trebuie încasate de la clienţi, rapoarte complete şi date precise.

 

Experienţa noastră îndelungată în domeniul financiar şi al asigurărilor, ne este în acest caz de mare folos, având o importanţă deosebită. Suntem mândri, să le putem oferi clienţilor, prin produsele noastre exclusive, soluţii flexibile cu ajutorul cărora să-şi poată realiza ţelurile şi îndeplini dorinţele. Deoarece timpul costă bani, doar cei care dispun de informaţiile corecte, la momentul potrivit, despre situaţia actuală a pieţei financiare din România, pot să ia decizii corecte pentru ei, familia lor şi pentru viitor.

Principiul gândirii pe termen lung garantează clienţilor noştri o servisare responsabilă şi conştiincioasă precum şi o consiliere prin Kunden Broker pe întreaga durată a produsului!

 

Produsele noastre, personalizate în funcție de necesităţile Dumneavoastră / specificul afacerii Dumneavoastră (segmentul Corporate), sunt: 

 • asigurări mixte de viaţă cu plata anticipată
 • asigurări de capital amânat cu returnarea primelor în caz de deces şi beneficiu pentru deces din accident
 • asigurări de capital amânat pentru copii cu returnarea primelor în caz de deces şi beneficiu din accident al titularului
 • asigurări de viaţă cu program de investiţii şi prime eşalonate (Asigurare Unit Linked)
 • anuităţi pe toată durata de viaţă cu perioada garantată
 • asigurări de accident şi îmbolnăviri
 • asigurări de viaţă fără capitalizare
 • asigurări de sănătate - afecţiuni grave
 • asigurări voluntare de sănătate
 • asigurări de sănătate
 • asigurări de accidente
 • asigurarea întreprinderilor mici şi mijlocii
 • asigurarea mijloacelor de transport terestru, feroviare, maritime, aeriane
 • asigurări de incendiu și alte alte calamnități naturale
 • asigurări obligatorii de locuinţe - Produsul PAD
 • asigurarea clădirilor şi a conţinutului
 • alte asigurări de daune la proprietăţi
 • asigurarea maşinilor şi utilajelor de şantier
 • asigurarea echipamentelor electronice
 • asigurări de răspundere civilă generală
 • asigurarea de răspundere a transportatorului pentru mărfurile transportate (CMR)
 • asigurarea de răspundere civilă obligatorie a autovehiculelor (RCA) 
 • asigurarea facultativă a autovehiculelor (CASCO)
 • asigurarea bunurilor pe durata transportului (CARGO)
 • asigurări de credite
 • asigurări de garanţii
 • asigurări de pierderi financiare
 • asigurări de asistenţă a persoanelor aflate în dificultate pe parcursul călătoriei
 • etc..

Descoperă gama noastră de produse exclusive!

 

All LifeAll InvestAll MedAll Casa