Nimeni nu ştie ce se ascunde în el însuşi, până când nu încearcă să afle cu adevărat!

Conducerea firmei Kunden Broker pune mare accent pe dezvoltarea şi consolidarea „capitalului uman” prin „construcţia Teamului“. Elementul stimulativ care serveşte la „construcţia Teamului„ îl reprezintă participarea la călătoriile organizate în diverse colţuri ale lumii. Motto-ul „Gândeşte mare şi vei obţine rezultate pe măsură“, ne demonstrează că acest lucru nu se mai poate realiza într-un cadru restrâns, de aceea este important ca managerii şi consultanţii noştri să fie în permanenţă motivaţi, să îşi lărgească orizonturile şi să părăsească zona lor de comoditate.

 

Pentru a trăi experienţe noi şi pentru a fi deschişi la idei noi, este necesară şi o schimbare de mediu. De aceea, KundenBroker organizează numeroase Incentive-uri pe toate continentele globului. Datorită numărului mare de participanţi, aceste călătorii oferă şi posibilitatea stabilirii contactului personal cu ceilalţi colegi (din diversele regiuni, unde Kunden Broker are reprezentanţe), precum şi schimbul de experienţă cu aceştia. Spre deosebire de călătoriile pe cont propriu, călătoriile noastre vă eliberează de orice stres de natură organizatorică, deoarece KundenBroker, prin experienţa sa de ani de zile în organizarea Incentive-urilor, vă garantează o desfăşurare optimă a acestora. Astfel vă rămâne mai mult timp pentru explorarea noilor destinaţii. Particularităţile şi impresiile de neuitat ale acestor călătorii, precum şi spiritul de echipă nu ar putea fi savurate în cadrul unor călătorii private, pentru că acestea nu vă oferă acel „cadru larg” de care aveţi nevoie.

 

Un alt exemplu care demonstrează anvergura Kunden Broker este organizarea Galei noastre anuale. Având în vedere faptul că „bucuria succesului este de două ori mai mare, atunci când o poţi împărtăşi cu ceilalţi”, cu ocazia Galei, îi onorăm şi îi premiem pe cei mai buni manageri ai anului respectiv, în faţa a mii de consultanţi şi manageri. Această premiere nu are doar efectul pozitiv al recunoaşterii performanţei fiecăruia, ci şi faptul că „exemplele demne de urmat“ ale firmei sunt prezentate oficial şi reprezintă, astfel, o motivaţie pentru succesul celorlalţi, în cea mai mare parte, consultanţi noi. Multe firme vorbesc teoretic, despre posibilităţile deosebite pe care le oferă sistemul lor de carieră, dar pentru noi, KundenBroker, este important să oferim şi dovezi concludente în acest sens: şi anume prezentând consultanţii şi managerii noştri care au succes.

 

Gala anuală Kunden Broker, desfăşurată în perioada 19 - 20 februarie 2011 la Sibiu, Hotel Hilton, a fost un adevărat succes. La acest eveniment special, alături de cei mai buni manageri KundenBroker, au fost prezenţi şi invitaţi de onoare: dl. Mihai Şeitan (fost Ministru al Muncii), dl. Vasile Dâncu (Preşedintele cunoscutului Institut de Studii de Piaţă IRES), dl. Theodor Alexandrescu (Director General http://www.kundenbroker.ro/en/content/kunden-broker-brand-care-strategy). În acest cadru de elită am sărbătorit împreună anul 2010, care a fost unul dintre cei mai de succes ani din istoria Kunden Broker, cu 28.2 milioane RON prime intermediate, reprezentând o creştere de 46% comparativ cu anul anterior. S-a prezentat şi strategia pentru anul 2011 şi perspectivele de viitor. Mai multe informaţii citiţi pe

 

http://www.1asig.ro/KUNDEN-Broker-a-celebrat-cel-mai-de-succes-an-din-is...

http://www.ziuadecj.ro/advertorial/gala-kundenbroker-2011--mai-mult-deca...

 

Astfel fiecare se poate convinge că utilizând sistemul nostru de carieră va obţine performanţe deosebite, nu doar simple promisiuni. „Nimeni nu ştie ce se ascunde în el însuşi, până când nu încearcă să afle cu adevărat”, pentru că diferenţa o poate face chiar el, deoarece sistemul nostru de carieră oferă tuturor consultanţilor şi managerilor şanse egale!