Premii Kunden Broker

Compania Kunden Broker de Asigurare este caracterizată printr-un dinamism continuu. Odată cu înființarea sa, în anul 2005, KundenBroker și-a stabilit anumite obiective strategice clare. Datorită evoluției accelerate, în prezent, compania se bucură de un succes deplin. Unul dintre obiectivele principale ale companiei a fost atins - compania Kunden Broker a devenit, în 2010, lideră a pieței de intermediere în asigurări de viață.

Drumul succesului Kunden Broker a fost recunoscut și premiat atât de către marile entități ale domeniului asigurărilor din România cât și de nucleul companiei KundenBroker – clientul. În calitate de lider al segmentului de intermediere în asigurări de viață, compania s-a remarcat prin profesionalismul și calitatea programelor de protecție în mentalul colectiv. Astfel, pe parcursul celor 10 ani, Kunden Broker a adunat numeroase recunoștințe (foto) care atestă evoluția sa profesională în cadrul mediului de afaceri din România.

 

Pentru al doilea an consecutiv, în cadrul Galei Premiilor Brokerilor de Asigurare, compania Kunden Broker a fost distinsă cu cel mai râvnit trofeu din domeniul asigurărilor – Premiul Special pentru Contribuția la Dezvoltarea Asigurărilor de Viață. În fiecare an, acest premiu se acordă companiei care a desfășurat o activitate susținută în consultanță și intermediere, prin promovarea unor standarde ridicate în serviciile furnizate clienților, dar și în relația cu asigurătorii. La acest prestigios eveniment, care a avut loc în București în data de 12 februarie 2013, s-au reunit cei mai importanți jucători de pe piața asigurărilor autohtone, atât pentru a prezenta concluziile analizelor asupra pieței de profil cât și pentru a premia performanțele celor mai buni profesioniști din domeniu. Suntem foarte mândri de recunoașterea valorii noastre pe piață și ne bucurăm că eforturile noastre au fost răsplătite cu această distincție de înaltă valoare.

 

„Premiul pentru Excelență în Asigurări de Viață”– cu ocazia decernării Premiilor Brokerilor de Asigurări de către revista Xprimm, compania de intermediere în asigurări – Kunden Broker de Asigurare a obținut premiul și trofeul pentru Excelență în Asigurări de Viață. Gala organizată de revista de specialitate a avut loc în data de 9 februarie 2012 într-una dintre cele mai recunoscute locații din București – Fratelli Studios. În cadrul evenimentului au participat peste 300 de lideri din domeniul brokerajului, precum şi specialişti ai industriei asigurărilor din România, scopul principal fiind premierea performanțelor celor mai importanți jucători din sectorul brokerajului autohton. Astfel, compania Kunden Broker a câștigat cel mai râvnit premiu al serii – Premiul pentru Excelență în Asigurări de Viață și Trofeul pentru Excelență în Asigurări de Viață. Această distincţie reprezintă pentru compania de brokeraj o recunoaștere oficială a performanțelor obținute pentru activitatea sa pe parcursul anului 2011, venind ca o confirmare a consolidării maxime a statutului său de lider pe segmentul asigurărilor de viață.

 

,,Lider Top Profit România 2011” - în cadrul topului companiilor de profit din România, realizat de către platforma online www.listafirme.ro, compania Kunden Broker s-a clasat, pe locul 1 în Top Profit România aferent județului Cluj (foto). Potrivit acestui clasament al societăților comerciale cu sediul social înregistrat în județul Cluj, Kunden Broker s-a situat pe primul loc conform datelor din situațiile financiare raportate la nivelul anilor precedenți în domeniul de activitate. Diploma (foto) reprezintă rezultatul performanțelor excepţionale obținute de companie pe parcursul anului 2010.

 

 

 

,,Lider Top Profit România 2010” – compania Kunden Broker s-a clasat pe locul 1 în judeţul Cluj potrivit Top Profit România. Cele două premii obținute consecutiv de către KundenBroker, ilustrează în mod oficial, evoluția financiară pozitivă a companiei. Recunoașterea oficială a puterii financiare a acesteia, reprezintă o caracteristică importantă pentru menținerea și dezvoltarea activităților de promovare a serviciilor de intermediere în brokeraj ale managerilor și consultanților săi financiari. Diploma încununează succesul financiar pe care Kunden Broker de Asigurare l-a înregistrat în 2009, într-un context de criză economică.

 

  

,,Lider pe piața intermedierilor de asigurări de viață– în cadrul ediției a XI-a a Premiilor Pieței Asigurărilor realizată de revista de specialitate Primm, compania Kunden Broker a obținut Premiul Întâi printre brokerii de asigurare din România, pentru volumul de prime intermediate în anul 2010. Potrivit datelor oficiale din cadrul raportului ASF, compania de intermediere în asigurări – Kunden Broker a fost desemnată liderul pieței de asigurări de viață pentru anul 2010. Calitatea și profesionalismul serviciilor companiei KundenBroker au fost recunoscute, în mod oficial, ca și programe de elită în mediul asigurărilor de viață (foto).     

 

 

,,Brokerul cu cea mai mare creștere” – în data de 19-20 februarie 2011 la hotelul Hilton din Sibiu a fost organizată Gala Premiilor Kunden Broker. Evenimentul a  reprezentat un prilej pentru Kunden Broker de a celebra cel mai de succes an din istoria companiei, recunoscut și de către societatea de asigurări Metropolitan Life Asigurari S.A. Aceasta a înmânat companiei Kunden Broker diploma pentru creșterea sustenabilă a productivității pentru 2010. Aceasta reprezintă, totodată, întărirea parteneriatului fructuos pe care Kunden Broker îl dezvoltă alături de Metropolitan Life Asigurari S.A.

 

 

,,Diplomă de excelență în asigurări” – această diplomă a fost acordată companiei de intermediere în asigurări, în cadrul Galei Kunden Broker din anul 2009, de către unul din principalii colaboratori ai companiei - Metropolitan Life Asigurari S.A. Distincția a fost acordată pentru performanța în creșterea producției pentru anul 2009. KundenBroker este sigur că a primit această distincţie pe baza clarei poziţionări pe piaţă şi prin aplicarea spiritului de team unic şi a consilierilor de calitate ridicată şi orientate spre clienţi.

 

 

 

,,Brokerul cu cea mai susținută creștere” – una din cele mai importante diplome obținute de către compania KundenBroker în 2008. Aceasta a fost decernată de către revista Piața Financiară din partea companiei Metropolitan Life Asigurari S.A. pentru un parteneriat bazat pe calitate și performanță. Această distincție reprezintă recunoașterea colaborării de succes între compania Kunden Broker de Asigurare și Metropolitan Life Asigurari S.A. De asemenea, prin această distincție este atestat spiritul profesionist și consecvent pe care compania Kunden Broker îl aplică în cadrul parteneriatului cu Metropolitan Life Asigurari S.A.

 

,,Premiul Special” – recunoașterea muncii laborioase depuse de către compania Kunden Broker prin managerii și consultanții săi financiari, s-a materializat prin Premiul Special acordat de către Revista Primm și platforma online 1asig.ro, în cadrul Ediției a VIII-a a Galei Premiilor Pieței Asiguratorilor 2007, unul dintre cele mai râvnite evenimente ale anului, unde se decernează distincţiile pentru cea mai bună companie de asigurări şi cel mai bun broker. Aceste distincţii, care conferă o reputaţie importantă companiilor şi sunt astfel dovada calităţii şi profesionalismului serviciilor oferite de acestea au fost aşteptate cu multă emoţie. Pentru noi a fost o adevărată bucurie că dintre toţi broker-ii de pe piaţă KundenBroker a fost ales pentru PREMIUL SPECIAL 1asig, oferit pentru cel mai cunoscut şi mai apreciat broker de pe piaţă, pentru anul 2007. Aici s-a putut vedea confirmarea strategiei noastre clar formulate şi definite, respectarea valorilor noastre profesionist, orientat spre soluţii şi consecvent. Pentru Kunden Broker această distincţie a însemnat o creştere a notorietăţii şi a recunoaşterii pentru calitatea şi seriozitatea serviciilor oferite pe piaţă.