Cu libertatea unui întreprinzător şi siguranţa unui angajat!

Intrarea în Uniunea Europeană a adus cu sine și multe schimbări pe piața financiară. Am putut observa în ultimii ani faptul că în România guvernul a planificat multe reforme, dintre care unele s-au și implementat deja. Se poate observa foarte clar trendul, prin care statul, atât în ceea ce privește sistemul de pensii cât și în cazul celui de sănătate, lasă responsabilitatea în mâinile noastre, pentru a satisface în mod clar liniile directoare ale Uniunii Europene. Acest lucru înseamnă că populația din România va trebui, din ce în ce mai direct, să se îngrijească în mod personal de viitor. Și datorită faptului că nu fiecare persoană privată, în parte, este specialistă în domeniul financiar și cel al siguranței financiare, crește din ce în ce mai tare nevoia existenței profesiei de consultant financiar, reglementată clar și profesionist. De aceea, legea a reglementat clar această activitate în acest an şi Kunden Broker este una dintre primele companii de pe piaţă care şi-a adaptat sistemul său exact la noile cerinţe legale.

 

În baza experienţei îndelungate, KundenBroker a reuşit să dezvolte un sistem de carieră atractiv, care oferă consultanţilor şi managerilor noştri cu performanţe deosebite, atât stimulente financiare pe măsură cât şi împlinirea profesională. Punctul esenţial al planificării strategice în Kunden Broker îl reprezintă faptul că am implementat un sistem caracterizat de avantaje reciproce pentru oamenii noi care aleg această activitate şi managerii experimentați ai Kunden Broker care practică de multă vreme această profesie. Noile persoane pot beneficia atât din punct de vedere financiar, cât şi profesional de o activitate interesantă şi stimulantă, cu un program de muncă flexibil şi cursuri de formare profesională. Pe parcursul acestei activităţi ei îşi pot crea, cu sprijinul managerilor noştri cu experienţă, un portofoliu important de clienţi, ceea ce le va asigura o recompensă financiară constantă. Dacă ei decid că această activitate este potrivită ţelurilor personale, personalităţii lor şi deţin abilităţi de comunicare înnăscute, atunci ei îşi pot construi o carieră de manager pe termen lung, reuşind să îşi perfecţioneze capacităţile de management prin traininguri specializate. Profesia de consultant financiar este din ce în ce mai necesară în mediul economic actual, deoarece oamenii din întreaga lume trebuie să găsească soluţii optime pentru nevoile financiare proprii, precum şi cele ale familiilor. Acest concept al sistemului înseamnă succes şi dezvoltare pentru o perioadă pe termen lung. Satisfacţia şi stabilitatea consultanţilor noştri pot fi notificate prin rezultatele obţinute. Faptul de a considera fiecare zi ca pe o nouă provocare şi îmbunătăţirea permanentă a calităţilor profesionale şi personale, constituie una din premisele succesului pentru managerii Kunden Broker.

 

Pentru a asigura o perfecţionare continuă a calităţilor consultanţilor şi managerilor companiei, Kunden Broker a dezvoltat o academie specială care sprijină planificarea carierei în conformitate cu cerinţele educaţionale impuse de lege şi de mediul asigurărilor. Prin urmare, Kunden Broker a selectat ca partener pentru instruirea consultanţilor şi managerilor săi, societatea Kunden Conference Education & Management. Această societate de pregătire a fost autorizată de către IMA (Institutul de Management în Asigurări) în a oferi cursuri de formare profesională participanţilor, cu scopul de a le permite acestora să analizeze nevoile financiare ale clienţilor şi de a putea recomanda dintr-o varietate de oferte de pe piaţă, o soluţie specifică pentru un viitor financiar mai sigur. Ȋn plus, societatea Kunden Conference Education & Management instruiește în mod periodic managerii companiei, care au obţinut deja această licenţă, pentru a se asigura că informaţiile acumulate sunt la curent cu ultimele reglementări impuse de lege, precum şi cu cele mai recente tehnici de comunicare şi management. Prin aplicarea acestui sistem eficient și a acestei strategii educaționale, Kunden Broker a reuşit să câştige poziţia de vârf pe piaţa românească de asigurări de viaţă în anul 2010.

 

Dacă doriţi să vă transformaţi visele şi dorinţele în ţeluri concrete şi mai apoi să realizaţi aceste ţeluri într-o perioadă de timp determinată, atunci aţi ajuns în locul ideal, deoarece, aici cariera Dvs. este determinată de către o persoană pe care o cunoaşteţi de mult timp! Această persoană nu este şeful Dvs., nici părinţii sau partenerul de viaţă, această persoană sunteţi Dvs. înşivă! În cadrul Kunden Broker, Dvs. decideţi cât doriţi să investiţi din timpul Dvs. preţios şi cât doriţi să câştigaţi, pur şi simplu după motto-ul: „cu libertatea unui întreprinzător şi siguranţa unui angajat“. Exact din acest motiv, căutăm în permanenţă persoane deschise, orientate spre performanţă, viitori manageri, cu abilităţi de comunicare, cu o atitudine pozitivă şi plini de entuziasm. Dacă vă caracterizează şi pe Dvs. aceste calităţi, nu ezitaţi să aplicaţi acum pentru profesia Dvs. de viitor, Consultant Financiar!